Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ριζοσπαστική και Θεάρεστη ιδέα του διοικητή του Νοσοκομείου...



...ορίστε κύριε Λοβέρδο έργα κι όχι λόγια!!!

Συνέχεια πρωτάκουστα πράγματα ακούμε στην εποχή της «σοσιαλιστικής» Μνημονικής διακυβέρνησης. Το τραγελαφικό περιστατικό που θα αναφέρουμε μας δείχνει σε πιο σημείο οδήγησε την δημόσια υγεία η εθελόδουλη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου. Συγκεκριμένα στα χέρια του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Αλέξανδρου Ρακιντζή ήρθε καταγγελία ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου αποφάσισε να «βάλει χέρι» στο παγκάρι της εκκλησίας που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου.

Η καταγγελία αποδείχτηκε αληθινή και ο διοικητής του νοσοκομείου αιτιολόγησε την «βούτα» του λέγοντας ότι τα χρήματα απ’ το παγκάρι τα πήρε για να αγοράσει γάζες και ιατρικά γάντια που τέλειωσαν, το υπουργείο δεν τους έδινε λεφτά και οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου δεν μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, αθώωσε τον κατηγορούμενο διοικητή του νοσοκομείου και αιτιολόγησε την απόφαση του με το επιχείρημα «όταν ρίχνουμε χρήματα στο παγκάρι της εκκλησίας ποτέ δεν ρωτάμε που θα διατεθούν αυτά τα χρήματα. Ολοι τα δίνουμε για καλό σκοπό και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα πήγαν σε θεάρεστο έργο».

Να, ιδέα κ. Λοβέρδε. Γέμισε τα νοσοκομεία με εκκλησιές και παγκάρια. Μπορεί τότε να θεωρηθείς επιτυχημένος υπουργός.
http://tsak-giorgis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...