Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Έφαγε... πάγο από την ΕΡΤ η Ακριβή μας Σοφία;


Γράφει ο "Ερτάκιας"
Αγαπητό Fimotro,
Μετά και το "ΟΧΙ" Αιμίλιου Λιάτσου για συνεργασία με την ΝΕΤ ως Γενικός δ/ντής ενημέρωσης χηρεύει προς το παρόν η συγκεκριμένη θέση της ΕΡΤ και αναζητείται ο κατάλληλος δημοσιογράφος, ενώ άγνωστο είναι προς...
στιγμής ποιος θα αναλάβει και τη διεύθυνση ειδήσεων την δ/νση ενημερωτικών εκπομπών, την δ/νση της δορυφορικής αλλά και την Ραδιοτηλεόραση που μάλλον θα πέσει τελευταία στο τραπέζι μαζί με άλλες μικρότερου ενδιαφέροντος διευθύνσεις της ΕΡΤ όταν ανευρεθεί το πρόσωπο του Γενικού δ/ντη της ΝΕΤ!
Οι δημοσιογράφοι Νατάσα Ράγιου και Γιαννακά πάγωσαν
προς το παρόν ενώ πάγωσε και η πρόσληψη του συνταξιούχου σκηνοθέτη Πέτρου Κοντραφούρη όπου με σύμβαση ΠΕΘ θα αναλάμβανε λόγω της αδιαμφισβήτητα μεγάλης εμπειρίας του σύμβουλος προγράμματος!
Το ερώτημα είναι θα γίνει το ίδιο με την συνταξιούχο Πισκερά η οποία παρά την κατάψυξη που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο κατάφερε να κάνει σύμβαση ως σύμβουλος για τον απόδημο!
Μάλλον όμως άδικα λόγω ΠΑΣΟΚ η κυρία Πισκερά αν και συνταξιούχος δεν θα μπει στην κατάψυξη!
Όσο για Κουβαρά και Σαλαγκούδη τα γράφετε πολύ σωστά στην ανάρτησή σας εδώ στο Fimotro δεν θα μπουν στην κατάψυξη αφού ξεκινούν το πρωινό 8-10 πμ της ΕΡΤ στις 3 Σεπτεμβρίου!
Ό σκηνοθέτης κύριος Βλαχοδημητρόπουλος, ο δημοσιογράφος Μπαλής και λοιποί βλέπω να μην έχουν πρόβλημα!
Ερώτημα γιατί η διοίκηση της ΕΡΤ πάγωσε και έβαλε στην κατάψυξη τις αρχικές επιλογές της;
Μαθαίνω ότι ο Νίκος Σίμος θεωρεί πολλά χρήματα τα 4000 που προβλέπονται ως αμοιβή ΠΕΘ των προσληφθέντων και δηλώνει ότι δεν γνώριζε το ύψος της αμοιβής τους!
Καλά δε γνώριζες δε ρώταγες!!!!!
Εγώ ξέρω όμως ότι άλλο ήταν άλλο το πρόβλημα και ήρθε ουρανοκατέβατο στο Νίκο Σίμο αμ αυτή η Σαλαγκούδη δεν τους πείραξε κόρη πρώην υφυπουργού ο Αντώνης τι λέει;
Μυρίζομαι προβλήματα με την επάνοδο του Σαμαρά!
Η ΕΣΗΕΑ τι λέει για όλα αυτά τόσους ανέργους έχει πια στο μητρώο της πάλι τα ίδια στην ΕΡΤ κε Κεδίκογλου μέχρι χθες τα καταγγέλλεται όλα αυτά!!
Τα λέμε ξανά!
A και μην ξεχνόμιαστε πληροφοριακά σας αναφέρω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ΣΥΡΙΖΑ εκεί στην ΕΡΤ αυτά να τα ακούει η τρικομματική κυβέρνηση η οποία ενδιαφέρεται για την ΕΡΤ και εκφράζει γνώμη για πολλές επιλογές της οποίες και κόβει!
Λύστε κύριοι τα χέρια της διοίκησης δεν έχετε τίποτε να χάσετε παρά μόνο μπάχαλο δημιουργείται στο μαγαζί !!!!!!!! 
Αν ακούει κανείς την διοίκηση της ΕΡΤ τελικά!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που κρύβετε αυτό το καιρό;
Είναι ώρα να μας πει γιατί τόση κατάψυξη στην ΕΡΤ από ποιους και γιατί; ενώ οι Σαλαγκούδηδες,Πισκεράδες κ.α. δίνουν και παίρνουν το ΟΚ΄ από το "Πρασινοκόκκινο" φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...