Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν βγήκε “λευκός καπνός” από την συνέλευση Ο.Μ. Ορεινού Βάλτου για τις δημοτικές εκλογές


Δεν βγήκε ούτε σήμερα «λευκός καπνός» για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον δήμο Αμφιλοχίας από την συνέλευση των μελών της οργάνωσης ορεινού Βάλτου του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέλευση ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι με περισσότερα από 30 μέλη και στο πάνελ τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακρνανίας Κώστα Ταφλανίδη, τον Γιώργο Ξενάκη υπεύθυνο οργανωτικού και Μέρκο Κώστα της οργάνωσης μελών του Βάλτου.

Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε κάτω από το βάρος των επικείμενων εθνικών εκλογών και τις πιέσεις που ασκούνται από τους πολιτευόμενους, στην σημερινή συνέλευση δεν πάρθηκε απόφαση για συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ ακούστηκαν προτάσεις για ανανέωση τόσο στον επικεφαλής όσο και στο ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές.

Το θέμα είναι πως αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αναφερόμενοι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είπαν πως η υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι από την Αμφιλοχία διότι έχει πολύ περισσότερους ψήφους και ζήτησαν να κατέβουν στις εκλογές με νέα υποψηφιότητα.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...