Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το site της πρ.Νομαρχίας βρίσκεται ακόμη σε ισχύ...


Ο χρόνος για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, τουλάχιστον όσον αφορά την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει σταματήσει στα χρόνια της Νομαρχίας. Όταν τον Ιανουάριο του 2007 ανέλαβε καθήκοντα στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας ο Θύμος Σώκος, η ιστοσελίδα το προκατόχου του άλλαξε και τα νέα δεδομένα με τη φωτογραφία του τότε νομάρχη και ένα σύντομο μήνυμα καλωσόριζε τους επισκέπτες. Τα χρόνια άλλαξαν όπως και τα δεδομένα, αφού καταργήθηκε η Νομαρχία, ο Σώκος έγινε Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μεκεδονίας Θράκης. Η ιστοσελίδα όμως έμεινε η ίδια. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να δει κάτι για την Αιτωλοακαρνανία όταν χτυπά στον παγκόσμιο ιστό τα δεδομένα, τον πηγαίνουν στην πάλε ποτέ ιστοσελίδα της νομαρχίας και όχι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Η ιστοσελίδα http://www.aitnia.gr/Default.aspx?id=289 σε αυτή τη διεύθυνση, δείχνει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. 
Περισσότερα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;; Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!!!!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...