Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος από το ΣΥΡΙΖΑ πλασάρεται ως υποψήφιος δήμαρχος;

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να είναι ακόμη μακριά αλλά οι μνηστήρες για τη θέση του δημάρχου στο δήμο Αγρινίου έχουν ήδη μπει στη διαδικασία ανακοίνωσης των ονομάτων τους. Ένας από αυτούς, ο οποίος ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, κυκλοφορεί σύμφωνα με τα λεγόμενα στενών συνεργατών του ως υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι έχει πάρει το ...χρίσμα κατευθείαν από την Κουμουνδούρου...Συνεργάτης του και συγγενής προσώπου που βρίσκεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγεται ότι τον υποστηρίζει και τον συστήνει σε κόσμο. Ο συνεργάτης του φερόμενου ως υποψηφίου δημάρχου, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και εσχάτως μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγεται ότι έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ μελών του κόμματος στο Αγρίνιο ενώ αρκετοί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για τις κινήσεις αυτές. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει πλάκα ο Σύριζα να προτείνει τον Σολτάτο για Δήμαρχο να την σπάσει στο Συντριβάνι , στο ΚΚΕ και στον Μεγαλοπρεπή!!!!!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...