Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσκόπηση με "πονηρά" ερωτήματα και πολλά ονόματα για το δήμο Αγρινίου




Η εταιρία to the point με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι αυτή που διεξάγει δημοσκοπική έρευνα για το δήμο Αγρινίου. Τα ονόματα που "παίζουν" είναι του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου, Δημήτρη Τραπεζιώτη, Γιώργου Παπαναστασίου, Βασίλη Νικάκη και Λεωνίδα Σταθόπουλου. Η δημοσκόπηση διενεργείται σε μια περίοδο που γίνονται διάφορες ανακατατάξεις στα κόμματα και η κύρια ερώτηση ήταν πως κρίνετε το έργο της δημοτικής αρχής.

Άλλες ερωτήσεις ήταν πως κρίνεται το έργο της δημοτικής αρχής στην καθαριότητα, στις υποδομές, στην κοινωνική πολιτική, στο κυκλοφοριακό, ενώ υπήρχε και η ερώτηση πως κρίνεται το έργο της δημοτικής αρχής στα οικονομικά. Ρωτούσαν επίσης για το χαρακτηριστικό εκείνο που θα πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο όπως εάν είναι νέο πρόσωπο, εάν έχει καλούς συνεργάτες, εάν είναι επιτυχημένος επαγγελματικά εάν γνωρίζει τα προβλήματα.

Επίσης στη δημοσκόπηση ρωτούσαν τι θεωρείται ότι πρέπει να έχει πιο θετικό, εκτίμηση, πείρα συμβούλους, έντιμος και ρωτούν επίσης ποιο πρέπει να είναι το κύριο μέσο προώθησης της υποψηφιότητας του υποψηφίου internet, ραδιόφωνο, τηλεόραση, φυλλάδια.

Από κει και πέρα οι επόμενες ερωτήσεις ήταν ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε υποψηφίους Τραπεζιώτη, Μοσχολιό, Αντωνόπουλο, Νικάκη, Παπαναστασίου, Σταθόπουλο και ποιον ψηφίσατε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Περισσότερα

Φαίνεται ότι μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και άρχισαν τα όργανα.

Το όνομα του κ. Αντωνόπουλου έπεσε μαζί με άλλα στην αρένα και ο δήμαρχος Αγρινίου θα έχει πλέον αρκετούς αντιπάλους κάτι που την προηγούμενη φορά δεν συνέβαινε. Ο κ. Αντωνόπουλος δεν θέλει να βγει από το παιχνίδι και προσπαθεί να "παίξει" μέσα στο Αγρίνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...