Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του πρ. ΚΤΕΛ Αιτωλ/νιας στο AgrinioNet.gr




Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που παραχώρησε τοAgrinioNet.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Καψιαμπέτης.

Ο κ. Καψιαμπέτης αναφέρεται στην κατασκευή του νέου σταθμού λεωφορείων στη Ναύπακτο και στο κόστους του έργου ενώ επισημαίνει ότι η πολεοδομική επιτροπή της Πάτρας ανέφερε ότι πρόκειται για κομψοτέχνημα. Μιλά επίσης για το κόστος του έργου που θα ανέλθει στις 500 χιλ ευρώ «Το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά την κατασκευή του σταθμού στη Ναύπακτο, ενός σύγχρονου σταθμού, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλων των διερχόμενων λεωφορείων από άλλα ΚΤΕΛ. Παράλληλα θα στεγάσει και το μέχρι τώρα ΚΤΕΛ από τη Φωκίδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλές περιοχές της Φωκίδας εξυπηρετούνται από τη Ναύπακτο. Ο σταθμός αυτός δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτόν του Αγρινίου αναφορικά με το χώρο, θα είναι πολύ μικρότερος αλλά πολύ λειτουργικός. Έχει επίσης σχεδιαστεί πολύ όμορφα ώστε η πολεοδομική επιτροπή της Πάτρας ανέφερε ότι πρόκειται για κομψοτέχνημα. Θέλω να πιστεύω ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του έτους και αμέσως μετά θα δοθεί στο κοινό. Η κατασκευή του έργου με τη διαμόρφωση του χώρου είναι περίπου 500 χιλ ευρώ. Σε αυτά τα χρήματα θα προστεθούν άλλα 500 χιλ ευρώ που στοίχισε η αγορά του οικοπέδου από την Κτηματική υπηρεσία, πριν από 5 χρόνια. Τα χρήματα με τα οποία θα κατασκευαστεί ο σταθμός της Ναυπάκτου προέρχονται από το υστέρημα των μετόχων. Είχαμε υποσχεθεί στους κατοίκους της Ναυπάκτου, στους 32 μετόχους από την περιοχή αλλά και στη δημοτική αρχή».

Ο κ. Καψιαμπέτης ευχαριστεί τον δήμαρχο Ναυπάκτου Γιάννη Μπουλέ ο οποίος όπως αναφέρει « ήταν από τους πρώτους που πλήρωσε τις οφειλές του δήμου από το πρόγραμμα ΣΥΝκοινωνία του 2009. Παίρνοντας τα χρήματα αυτά, ταμειακώς, είχαμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε την κατασκευή του σταθμού».

«Ο δήμος Ναυπακτίας», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αιτωλοκαρνανίας, «όφειλε 170 χιλ ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝκοινωνία και αποδόθηκαν στο ΚΤΕΛ πριν από 10 μήνες Ο δήμαρχος λοιπόν προκειμένου να μας εξυπηρετήσει ταμειακώς ήταν από τους πρώτους που μας πλήρωσε τη στιγμή που ο δήμος Αγρινίου δεν μας έχει πληρώσει. Ο δήμος Αγρινίου μας χρωστάει χρήματα από το 2009. Μας οφείλει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πάνω από 100 χιλ ευρώ».

Η οφειλή των 500 χιλ ευρώ από το δήμο Μεσολογγίου και η μήνυση στους εκκαθαριστές
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...