Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δεύτερη επιστολή Λυμπουρίδη σε Παπαναστασίου


Αποτέλεσμα εικόνας για λυμπουρίδης



Με δεύτερη επιστολή του προς το Δήμαρχο Αγρινίου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπουρίδης καλεί εκ νέου το δήμαρχο να προχωρήσει στην πρόσληψη έγκριτου νομικού για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου στην υπόθεση της παραπομπής σε δίκη 2 πρώην δημάρχων και άλλων 42 αιρετοί και εργοληπτών δημοσίων έργων, για απιστία κατά του Δήμου Αγρινίου για 120 παράνομα έργα, την περίοδο 2002 – 2006.

Η επιστολή Λυμπουρίδη

Δεύτερη ανοιχτή επιστολή προς

το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αγρινίου

Η παράδοξη σιωπή σας σε ένα μέγιστης σημασίας ηθικό θέμα που απασχολεί την περίοδο αυτή τους δημότες του Αγρινίου, που με την ψήφο τους σας έχουν αναδείξει ως τον πρώτο πολίτη τους, δημιουργεί μεγάλη απορία και σοβαρά ερωτηματικά.

Όπως ήδη γνωρίζετε από τις 21 Φεβρουαρίου οπότε σας ενημέρωσα στο γραφείο σας, δηλαδή εδώ και τρεις μήνες, μετά από μεγάλο αγώνα 11 ολόκληρων ετών απέναντι σε μια δημοτική αρχή με ισχυρότατα κομματικά και πολιτικά ερείσματα, ανέδειξα σωρεία παράνομων ενεργειών της με το δυσάρεστο αποτέλεσμα να παραπεμφθούν δύο προκάτοχοί σας στο Δήμο και άλλοι 42 συμπολίτες μας, αιρετοί και εργολήπτες δημοσίων έργων, για απιστία κατά του Δήμου Αγρινίου για 120 παράνομα έργα, την περίοδο 2002 – 2006.

Με προηγούμενα έγγραφά μου, ενημέρωσα και σας και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής, όπως και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο, ότι ο Δήμος Αγρινίου ο οποίος υπέστη μεγίστη, όχι μόνο οικονομική αλλά κυρίως ηθική βλάβη, οφείλει να προσλάβει έγκριτο νομικό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου στο δικαστήριο που έχει ορισθεί να γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017.

Με ανάλογα έγγραφά μου σας είχα ενημερώσει για τους λόγους για τους οποίους οι δύο νομικοί σύμβουλοι του Δήμου Αγρινίου δεν μπορούν να τον εκπροσωπήσουν, οπότε ανακύπτει η ανάγκη ορισμού τρίτου νομικού εκπροσώπου.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...