Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ανέλαβαν υπηρεσία οι 17 Φύλακες στο νοσοκομείο Αγρινίου





Από χθες 1η Απριλίου ανέλαβαν υπηρεσία φύλαξης του νοσοκομείου Αγρινίου οι 17 εργαζόμενοι οι οποίοι υπέγραψαν τις ατομικές συμβάσεις τους την περασμένη Παρασκευή.

Οι 17 φύλακες ανέλαβαν την φύλαξη τόσο του παλαιού νοσοκομείου όσο και του νέου από χθες Κυριακή.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Πάνο Παπαδόπουλο για υπηρεσιακά θέματα ενώ ο διοικητής τόνισε μεταξύ άλλων «φεύγοντας από ένα εργασιακό καθεστώς και μπαίνοντας σε ένα άλλο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αντιλαμβάνεστε ότι "γινόμαστε δημόσιοι υπάλληλοι" και πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά το "κλασικό" ως δημόσιοι υπάλληλοι» για να προσθέσει «εκείνο που μας αφορά είναι η καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών και για εσάς μια σημαντική "ανάσα" οικονομική, κοινωνική, οικογενειακή».

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του AgrinioNet.gr ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική διότι ενεργοποιούνται οι ατομικές συμβάσεις εργασίας» ενώ όσον αφορά την καθαριότητα ανέφερε πως στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου επικυρώθηκε ο πίνακας της κατάταξης των επιτυχόντων στο νοσοκομείο Αγρινίου (30 καθαρίστριες) και το επόμενο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί (μετά τη διαδικασία αναρτήσεων, ενστάσεων) θα προχωρήσεις υπογραφή των συμβάσεων.




Ο κ. Π. Παπαδόπουλος όμως έστειλε και ένα αυστηρό μήνυμα σε κάποιους που θέλουν να σταματήσουν τη διαδικασία των ατομικών συμβάσεων στην καθαριότητα. «Εμείς υλοποιούμε στο έπακρο της πολιτικές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας αλλά και της διοίκησης βάζοντας τέρμα σε ένα καθεστώς ομηρίας και σκλαβιάς των εργαζομένων. Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα: Επειδή ακούγονται διάφορα ότι δηλαδή κάποιοι θα κινηθούν στην προσφυγή, στην αναστολή στο κομμάτι της καθαριότητας στην νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου. Θα μας βρουν απέναντι τους και να προσέχουν πάρα πολύ καλά αυτό το οποίο θέλουν να κάνουν» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση η πολιτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε όσον αφορά την καθαριότητα και τις ατομικές συμβάσεις στα δυο νοσοκομεία θα εφαρμοστεί με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...