Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Επίθεση δέχτηκε γιατρός της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού από συνοδό ασθενούς




Θύμα φραστικής επίθεσης και όχι μόνο φέρεται να έπεσε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ιατρός του νοσοκομείου Αγρινίου από συνοδό ασθενούς στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή όταν μια γυναίκα 50 ετών επιτέθηκε σε γιατρό της Μονάδας επειδή σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν ικανοποιημένη με την διάγνωση του προβλήματος που αντιμετώπιζε συγγενικό της πρόσωπο το οποίο κάνει αιμοκάθαρση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της περίπου 80 ετών κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο Αγρινίου και το τελευταίο διάστημα παρουσίασε πυρετό. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες προχώρησαν οι γιατροί εντόπισαν λοίμωξη και της σύστησαν να κάνει εισαγωγή ώστε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή. Οι συγγενείς και η ασθενής λέγεται ότι δεν δέχτηκαν να προχωρήσουν σε εισαγωγή και η ηλικιωμένη να πάρει αντιβίωση από το στόμα. Ο πυρετός έπεσε για λίγες μέρες αλλά επανήλθε και οι γιατροί συνέστησαν εκ νέου η ηλικιωμένη να πάει για εισαγωγή στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι συγγενείς και η ίδια αρνήθηκαν πάλι και σε νέο έλεγχο παρουσιάστηκε πρόβλημα στην καρδιά. Μετά από αυτό η κόρη της επιτέθηκε σε γιατρό της Μονάδας επειδή θεώρησε ότι δεν έκανε σωστή διάγνωση. Έβριζε και απειλούσε το γιατρό ώσπου έφτασαν οι σεκιούριτι του νοσοκομείου και κατάφεραν με κόπο να την απομακρύνουν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν ενώ αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εάν το νοσοκομείο θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της 50 χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...