Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Με 13.613 εμβολιασμούς το νοσοκομείο Μεσολογγίου στις πρώτες θέσεις στη χώρα

 


Καλπάζει ο κορονοιός στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με τις διακομιδές νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η κατάσταση περιγράφεται από τους αρμόδιους με μελανά χρώματα ενώ υποστηρίζουν ότι η εβδομάδα που ξεκινά αύριο είναι πολύ κρίσιμη για την εξέλιξη της νόσου στο νομό.

Την ώρα που πληθαίνουν οι εμβολιασμοί, πληθαίνουν και τα κρούσματα στις δυο μεγάλες πόλεις του νομού. Αγρίνιο και Μεσολόγγι καθημερινά παρουσιάζουν αύξηση, σε πείσμα όσων έσπευσαν λίγες μέρες πριν να πουν ότι τα κρούσματα … μειώνονται. Η κλινική covid του νοσοκομείου Μεσολογγίου είναι γεμάτη και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Αγρινίου και Ιωαννίνων και Ρίου νοσηλευόμενοι.

Τα κρούσματα της εβδομάδας που ξεκινά θα προέλθουν σύμφωνα με του ειδικούς από την Εβδομάδα του Πάσχα. Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τα 99 τεστ που διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τα 22 είναι θετικά και αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ. 

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...