Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Θανάσης Κατερινόπουλος: “Why” που λέμε και στο Αγρίνιο, απάντησε στη Ζήνα Κουτσελίνη

 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ακροατήριο μέσα από τις τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Φως το Τούνελ», όπου βρέθηκε αρκετές φορές στο πάνελ να σχολιάζει ως αξιωματικός ε.α. σκοτεινές υποθέσεις που βρισκόταν υπό διερεύνηση.

Όμως στους κύκλους της ΕΛΑΣ ήταν ιδιαίτερα γνωστός τόσο για την επαγγελματική του ικανότητα και ακεραιότητα όσο και για την συνδικαλιστική του δράση μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Το όνομα του Θανάση Κατερινόπουλου όμως τον τελευταίο καιρό, έχει ταυτιστεί όσο κανένα άλλο με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που με τις δηλώσεις του ρίχνει «βόμβες» για την υπόθεση, οι έρευνες για την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Το όνομα του κυριολεκτικά αποθεώνεται από τους χρήστες των social media

Έτσι και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, για να σχολιάσει τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Την ώρα που η παρουσιάστρια και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής αναφερόταν σε παραλείψεις που ενδεχομένως έχουν σημειωθεί στην καταγραφή των στοιχείων εκείνος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε «Why?» και επανέλαβε «Why, που λέμε και στο Αγρίνιο», αφήνοντας…άφωνη την παρουσιάστρια.

Τότε η Ζήνα Κουτσελίνη με χιουμοριστική διάθεση του απαντά, «Why, λέτε στο Αγρίνιο» με εκείνον να απαντά εμείς από τα Γκράβαρα έτσι λέμε, με την παρουσιάστρια να χαμογελά με την απάντηση του.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος με αυτό τον τρόπο υπενθύμισε την καταγωγή του από την Αιτωλοκαρνανία. Ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπατριώτες σε όλα τα κομματικά μήκη και πλάτη. Μάλιστα στο παρελθόν ασχολήθηκε και με την πολιτική σκηνή, καθώς είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ αλλά και με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Μάλιστα στη Χαριλάου Τρικούπη καλοβλέπουν μια νέα υποψηφιότητα του Θανάση Κατερινόπουλου επενδύοντας στην υψηλή δημοφιλία του. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει δηλώσει οτι θα τον ενδιέφερε σε αυτή τη φάση μια εκ νέου ενασχόληση του με τα κοινά.

thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...