Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας


Τις τελευταίες ημέρες και την ώρα που τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανεβαίνουν όλο και ανάβει η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στο νομό, στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μετά λοιπόν το συνέδριο και όσα διαδραματίστηκαν, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ξεκάθαρο ότι τα ψηφοδέλτια στην επικράτεια θα ανανεωθούν .

Φυσικά δεν αναφέρεται μόνο σε ηλικιακά ζητήματα, μιας και φάνηκε ότι η ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 40%, αλλά και σε στελέχη που ζητούν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια. Στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, αρκετοί είναι αυτοί που καλοβλέπουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο, ενώ κάποιοι άλλοι ανησυχούν και φτάνουν στο σημείο να «πλακώνονται» να εξαπολύουν απειλές και ύβρεις .

Η ώρα για τις εθνικές εκλογές λέει ο Μητσοτάκης αργούν και θα γίνουν  στο τέλος της τετραετίας, αλλά στο ΠΑΣΟΚ έχουν διαφορετική άποψη και είναι σε ετοιμότητα.

Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι ενός νέου ανθρώπου από τον Αστακό που στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ του νότιου τομέα της Β Αθηνών . Πρόκειται για τον Σπύρο Μπαρμπαρέσο, φυσικοθεραπευτή στο Γ.Ν. Αλεξάνδρας.

 Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...