Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Απαλλακτικό βούλευμα για τους τρεις πρώην προέδρους του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, Σταράμο, Παπαδόπουλο, Λουκόπουλο

 
Απαλλακτικό βούλευμα για τους τρεις πρώην προέδρους του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, μ την υπ αριθ. 52/2022 απόφαση του.

Απαλλάσσει με την συγκεκριμένη απόφαση από τις αποδιδόμενες κατηγορίες που αφορούσαν την Οικονομική Διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας από το 2009-2014, τους προέδρους που διετέλεσαν τότε. Κώστα Σταράμο, Πάνο Παπαδόπουλο και Βασίλη Λουκόπουλο. Δεν προέκυψαν περιστατικά όσον αφορά την ζημία του νομικού προσώπου, από τους τρεις πρώην προέδρους.

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος θα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, λένε πολλοί στο Μεσολόγγι μετά από αυτή την απόφαση, αφού είναι αυτός που έστειλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών την σχετική έκθεση διαχειριστικού ελέγχου για τα έτη 2009-2014. Προφανείς οι λόγοι σχολιάζουν πολιτικοί κύκλοι του Μεσολογγίου. Υπήρχε πολιτικός σκοπός να πλήξει τους προέδρους, πόσο μάλλον τον Πάνο Παπαδόπουλο με τον οποίο είχε δώσει Ομηρικές μάχες δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...