Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Μητσοτάκης απο Αγρίνιο: θέλω η Αιτωλ/νια να δώσει μεγαλύτερα ποσοστά από το 2019


Στο κέντρο του Αγρινίου βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων της Ν.Δ. Με συνθήματα και χειροκροτήματα το πλήθος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό ο οποίος κατά την έλευση του στο κέντρο της πόλης σταμάτησε πολλές φορές για να βγάλει σέλφι. Πλατιά χαμόγελα από τους παρευρισκόμενος και πολύ στριμωξίδι για να βρεθούν πλάι στον πρωθυπουργό.

Πέραν της αναφοράς στο έργο της κυβέρνησης την 4ετία της Ν.Δ. ο πρωθυπουργός αναφερόμενος για μια ακόμη φορά στην Ιόνια Οδό δεσμεύτηκε ότι την επόμενη χρονιά θα έχει έτοιμες και ώριμες τις μελέτες.

Όσον αφορά την πόλη του Αγρινίου συμφώνησε με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου που τον καλωσόρισε λίγο πριν στο ότι η πόλη πρέπει να γίνει ακόμη πιο πράσινη και έξυπνη.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε «Η Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή που κοιτάμε όταν θέλουμε μια μικρογραφία της χώρας. Δεν θα πειραματιστούμε, πρέπει να πάμε μπροστά με γρήγορους ρυθμούς. Έγιναν και λάθη και προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη γι’ αυτά. Είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε σχέδιο για την χώρα και για τις επόμενες γενιές! Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία στον Παναιτωλικό σήμερα.»

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...