Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Εκ νέου υποψήφια με τον Ν. Φαρμάκη η Αμαλία Βούλγαρη Πολονύφη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, αίθουσα σύνταξης και κείμενο

 

Η Αμαλία Βούλγαρη Πολονύφη είναι μια γυναίκα δραστήρια με δυναμισμό, εκλεγμένη με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο περιφερειάρχης πίστεψε στις δυνατότητες και δικαιώθηκε. Ως εντεταλμένη σύμβουλος , βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε θέματα ισότητας, άρσης κοινωνικών ανισοτήτων και φυλετικών διακρίσεων, η Αμαλία Βούλγαρη Πολονύφη δραστηριοποιήθηκε τόσο την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλλων προσφέροντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες της σε ανθρώπους που αντιμετώπισαν προβλήματα. Ιδιαιτέρως σε θέματα οικογενειακής βίας και κακοποίησης γυναικών, αλλά και σε θέματα κοινωνικών ανισοτήτων. Η ίδια πιστεύει ότι «η Αιτωλοακαρνανία χρειάζεται ανθρώπους που την αγαπάνε». Στις Περιφερειακές εκλογές του Φθινοπώρου θα είναι εκ νέου υποψήφια με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για να δώσει ακόμη μια φορά τον αγώνα για την εκλογή της. Σε ανακοίνωση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η Αμαλία Βούλγαρη Πολονύφη αναφέρει «\Το 2019 οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας μας τίμησαν με την ψήφο τους, μας εμπιστεύτηκαν και ξεκινήσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πρωτοπόρο τον Περιφερειάρχη μας Nektarios Farmakis, με δυσκολίες κάποιες φορές, αλλά με κοινό όραμα το καλύτερο για τον τόπο μας και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα είμαι και πάλι υποψήφια στην Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας, πολύ περήφανη γιατί τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια τίμησα την ψήφο των συμπολιτών μου, πάντα παρούσα, δίπλα στις ανάγκες, τα προβλήματα και στις αγωνίες του κόσμου.

Η Αιτωλοακαρνανία χρειάζεται ανθρώπους που την αγαπάνε!!!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας με Αγάπη και Ανθρωπιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...