Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Λίνος Μπλέτσας: ένας τεχνοκράτης στην απαιτητική θέση του αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, χωροταξίας και βιώσιμης ενέργειας

 


 Την Παρασκευή το βράδυ το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία πολλών μηχανικών τοπικών αρχόντων και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Τα χαμόγελα και οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Λίνος Μπλέτσας έδειχνε πολύ ικανοποιημένος.Βλέπετε το 2023 μπορεί να ήταν για τον ίδιο μια πολύ κοπιαστική χρονιά είχε όμως για  μια πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Την  εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Φυσικά το 2023 επεφύλαξε για τον κ. Μπλέτσα μια ακόμη επιτυχία, αφού ο Νεκτάριος Φαρμάκης που έδωσε την αντιπεριφέρεια που αφορά την ενέργεια και την χωροταξία. Αντικείμενα πολύ απαιτητικά αλλά όπως είπε και στον σύντομο χαιρετισμό του είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. 

Ο κ. Μπλέτσας πάντως στην κοπή της πίτας αποκάλυψε ότι δεν θα δικεδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΤΕΕ  στις επόμενες εκλογές. Όπως και να χει πάντως οι δυο θητείες του κ. Μπλέτσα αναβάθμισαν πολύ το ΤΕΕ ενώ οι συνεργάτες του μιλούν για έναν πολύ εργατικό άνθρωπο που βάζει στόχους και τους κατακτά. 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...