Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Εμπιστεύεται τον Φαρμάκη ο Μητσοτάκης και το δείχνει...





Όποιος γνώριζε την προσωπική σχέση που διατηρεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, σήμερα θα διαπίστωνε για μια ακόμη φορά ότι οι δυο άνδρες συνεργάζονται στενά και υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης επικοινωνεί σε προσωπικό επίπεδο με τον πρωθυπουργό ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέποντας το έργο που γίνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ομιλία του σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έκανε ξεκάθαρο ότι από το 2019 έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας "που έχει αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα προόδου για όλη της Δυτική Ελλάδα και ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία".

Μίλησε για τα έργα που έγιναν, άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που έχουν δρομολογηθεί, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά ξεχωριστά για το νομό Αιτωλοακαρνανανίας.

Το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών φαίνονταν ξεκάθαρα ότι ήταν φιλικό και μάλιστα σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους ότι ο πρωθυπουργός έχει εμπιστοσύνη στο Νεκτάριο Φαρμάκη γιατί πολύ απλά εργάζεται και το αποτέλεσμα είναι φανερό...

Για αυτό το αποτέλεσμα όμως, εργάζονται πολύ εντατικά και οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη που δεν είναι άλλοι από τους αντιπεριφερειάρχες που έχουν αναλάβει πολύ σημαντικό έργο και εργάζονται απίστευτες ώρες.

Στην σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού δίπλα στο Νεκτάριο Φαρμάκη βρέθηκαν τόσο ο Θανάσης Μαυρομμάτης, Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας και μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης υποδομών και ο Λίνος Μπλέτσας ως Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος. 
Δύο στενοί συνεργάτες του Νεκτάριου Φαρμάκη που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας μεγάλα και συμαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Αιτωλαοκαρνανία.

Σήμερα πάντως σύσσωμη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για περισσής χαράς. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές...
 

















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Μ.Σαλμάς ζητά την σύγκλιση της Κ.Ο....

    Πριν ακόμη συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών που έφερε την Ν.Δ. στο 28,31, ο βουλευτής Αιτωλοακα...