Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Ανδριόπουλος "Οποιεσδήποτε αναφορές από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης για τυχόν ’’γεγονός απειλητικό’’ που αφορούν προσκεκλημένους της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι φανταστικές και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα"


Ένα δημοσίευμα ηλεκτρονικού μέσου που φέρει τον Πολιτευτή της Ν.Δ. Νίκο Καραπάνο να αντιμετωπίζει πρόβλημα  με οπαδό του κόμματος όπου όπως γράφεται "παρά τρίχα γλύτωσε το ξύλο" έκανε την ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ Αγρινίου να εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται "Οποιεσδήποτε αναφορές από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης για τυχόν ’’γεγονός απειλητικό’’ που αφορούν προσκεκλημένους της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι φανταστικές και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα".
Από το περιβάλλον του κ. Καραπάνου έγινε γνωστό ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου


Δελτίο Τύπου 
Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο Coconut στις 23/01/2011 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Η συμμετοχή και η διάθεση των προσκεκλημένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ειδικά για τις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παραβρισκόμενοι αποχώρησαν μέσα σε ένα κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και συσπείρωσης, με ηρεμία και ομαλότητα. Οποιεσδήποτε αναφορές από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης για τυχόν ’’γεγονός απειλητικό’’ που αφορούν προσκεκλημένους της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι φανταστικές και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ. Τ. Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...