Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βροχή οι εντολές πληρωμών στην πρώην νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ.νιας



Βροχή αναμένεται να πέσουν τις επόμενες ημέρες τα κατασχετήρια στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνίας.
Το θέμα δεν αφορά τίποτε άλλο από τα χρέη προς τρίτους που άφησαν πίσω τους οι απελθόντες νομάρχες. Πληροφορίες θέλουν τους δυο Αντιπεριφερειάρχες Βασίλη Αντωνόπουλο και Νίκο Υφαντή να είναι πολύ δυσαρεστημένοι με αυτή την εξέλιξη.
Στο μεταξύ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την εβδομάδα ήδη έφτασαν στην πρώην νομαρχία νυν περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας 2 διαταγές πληρωμής εργολάβων που είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη γιατί όπως και άλλοι συνάδελφοί τους , παρόλο που έκαναν έργα στο νομό έμειναν για αρκετά χρόνια απλήρωτοι.
Διαβάστε περισσότερα στο www.agrinionet.gr

1 σχόλιο:

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Ο"αρχων" της δημοτικής αρχήσς της ιεράς πόλης πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει λίστα με τιμολόγια και λοιπά χρέη από την δική του Ατινομαρχία αντίγραφο μάλιστα πήγε στο δημαρχιακό κτίριο δεν του την παραδώσανε ακόμα; Μήπως την πήρε ο σύμβουλός του να την" σκανάρει" λίγο και μετά να δημοσιοποιηθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ μη βγήκε πρώτα φωτοτυπία από κάποιους που τους φέρεται "ΕΥΝΟΪΚΆ"
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...