Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία



Οι τελευταίες ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό του νομού, σχετικά με τις υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, είναι αν μη τι άλλο ανατρεπτικές.
Τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή του νομού μετά την έλευση Μπακογιάννη φαίνεται πως αλλάζουν άρδην.
Οι άνθρωποι που πλευρίζουν άλλοτε αθόρυβα και άλλοτε εμφανέστατα το στρατόπεδο της Ντόρας, δημιουργούν ανησυχία στην «πολυκατοικία».
Το ρετιρέ που λέγεται Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να αντέξει τους κραδασμούς από την αφαίμαξη στελεχών και τις πιθανές μεταγραφές σε εκλογικό χρόνο.
Η κ. Μπακογιάννη ευαγγελίζεται την ανανέωση και πληροφορίες θέλουν ουκ ολίγες πολιτικές οικογένειες στο νομό, να είναι έτοιμες να «θυσιάσουν» τα τέκνα τους στο βωμό της πολιτικής τους ανέλιξης.
Από την άλλη μεριά, τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στο νομό, βλέποντας ότι πιθανά να σχηματιστεί ένα ρεύμα προς τη Ντόρα, προσπαθούν να βρουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα τα οποία θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών όποτε και αν αυτή γίνει.
Ήδη οι δυο βουλευτές οι οποίοι μετρούν αρκετά χρόνια στην πολιτική σκηνή φαίνεται πως φθίνουν, μιας και ο κόσμος στην οικονομική κρίση που ζει ίσως τους θεωρεί υπεύθυνους. 

Περισσότερα στη Πολιτική στο www.agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...