Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο «Ντομινίκ» της Αιτωλοακακρνανίας


Το φαινόμενο DSK που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να καταρρίψει το μύθο του και σήμερα βρίσκεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης δεν είναι μοναδικό.
Στην Αιτωλοακαρνανία, πολύ μακριά από τα φώτα της Ν.Υ παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί όταν άλλοτε ισχυρός άνδρας της αυτοδιοίκησης μέσα στη σιγουριά που του προσέφερε η κομματική του ταυτότητα αλλά και η θέση του ως αυτοδιοικητικός και μάλιστα με το βαθμό του δημάρχου, διατηρούσε στο δημαρχείο του και συγκεκριμένα σε όροφο πάνω από το γραφείο του κρεβατοκάμαρα πλήρως εξοπλισμένη για να «φιλοξενεί» υψηλούς καλεσμένους, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστήριζε γελώντας.
Ο εν λόγω «Ντομινίκ» δεν κατηγορήθηκε ποτέ για παρενόχληση γυναικών γιατί πολύ απλά λένε οι πληροφορίες κάποιες κυρίες ίσως επιθυμώντας να έχουν την εύνοια του του «κάθονταν».
Όταν έχασε όμως τη δημαρχεία, ο επόμενος δήμαρχος ενώ φρόντιζε με κάθε τρόπο στα πηγαδάκια και στα καφενεία να αναφέρεται στο ότι όταν ανέλαβε βρήκε ολόκληρη κρεβατοκάμαρα πάνω από το γραφείο του προκατόχου του και πως είχε και φωτογραφικό υλικό, ποτέ δεν το έδωσε στη δημοσιότητα, προχώρησε όμως στην πώληση και ανταλλαγή των επίπλων της κρεβατοκάμαρας με γραφεία!
Τα χρόνια πέρασαν και ο «Ντομινίκ» πολιτεύτηκε ξανά χωρίς ούτε καν να κοκκινίσει από όλα όσα είχαν συμβεί. Βλέπετε εδώ δεν είναι Ν.Υ. ώστε να υπάρξει έλεγχος αλλά και τιμωρία για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ελέω μιας κρεβατοκάμαρας κι έτσι κατάφερε με νύχια και με δόντια να εκλεγεί έστω δημοτικός σύμβουλος, αφού ο συνδυασμός του ήρθε δεύτερος.
Από εκείνο το σημείο όμως άρχισε και ο «Γολγοθάς» του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α καλά και να ήταν μόνο αυτός....γεμάτη από Ντομινίκ η τοπική αυτοδιοίκηση της Αιτωλοακαρνανίας..έρεε και το κρατικό χρήμα άφθονο...χαμός γινότανε...και Δήμαρχοι και Νομάρχες ...του Ντομινίκ το κάγκελο γινότανε που να στα λέω και τι να σου μολογάω...τα ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ..τα κατα τοπικών αρχόντων πάθη ....ειδικά αυτά τα σοσιαλιστικού τύπου αγόρια-λέμε τώρα- έτσι όπως ήταν και πεινασμένα και για φράγκα και για γκόμενες πέφτανε σαν τη μύγα στο ψητό..

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...