Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Διαμαρτύρεται αλλά επιβεβαιώνει τη δημοκρατία ο Θ. Σώκος για το χαράτσι που δεν πλήρωσε

Ο κ.Σώκος μετά τη δημοσίευση της εφημερίδας Δημοκρατία που αφορά την εξοχική του κατοικία στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας μοιράζει εξώδικα. Ένα από αυτά έφτασε και στο Sarakai Mara. Η απάντηση έρχεται μέσω του νέου δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία το οποίο αναδημοσιεύουμε.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται  τα εξής :"την αντίδραση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θύμιου Σώκου προκάλεσε το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας"τη Δευτέρα που αποκάλυπτε ότι δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ στο 200 τετραγωνικών εξοχικό του στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Σώκος αναφέρει σε (εξώδικό του) ότι το 2002 που προχώρησε στην αγορά του ακινήτου,"ένα πρώην εγκαταλειμμένο λιοστάσι", έκανε αίτηση γεώτρησης για τις ανάγκες του, ενώ "είναι και παραμένει εκτός δικτύου ύδρευσης". "Για τις ανάγκες λειτουργίας της γεώτρησης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις , ζήτησα και μου χορηγήθηκε άδεια ηλεκτροδότησης. Η περιορισμένη ηλεκτροδότηση αφορά τη λειτουργία της γεώτρησης"σημειώνει, προσθέτοντας ότι δαπάνησε 5.000 ευρώ για το κόστος εγκατάστασης και ότι πληρώνει κανονικά την κατανάλωση των κιλοβατωρών.
Για δε την "οικία" γράφει ότι "ολοκληρώθηκε το 2011, εννέα χρόνια μετά την αγορά του αγροτεμαχίου, ενώ το Μάρτιο του 2011 υπεβλήθησαν τα σχετικά έγγραφα στην πολεοδομία για τη ρευματοδότηση". "Αυτονόητο είναι" λέει ακόμη, " ότι τυγχάνω μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ενώ το ακίνητο είναι ακατοίκητο. Έχω κινηθεί σύννομα απολύτως και όλες οι ενέργειες θα περατωθούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τις ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών".
Μα, ακριβώς αυτά επιβεβαιώνουν την ουσία του δημοσιεύματος. Ο κ. Σώκος παραδέχεται, παρά τις ερμηνείες που δίνει ότι έχει πάρει ρεύμα για μια γεώτρηση και ότι το εξοχικό του, του οποίου η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, δεν πληρώνει λογαριασμό της ΔΕΗ, άρα και το χαράτσι. Τι διαφορετικό αποκαλύψαμε  εμείς; Νόμιμα μεν όπως το περιγράφει, αλλά...
Επίσης ο κ. Σώκος διατείνεται ότι είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Η ειρωνία είναι (ή μήπως κοροϊδία;) ότι μας έστειλε εξώδικο την Τετάρτη 4 Απριλίου, ενώ την προηγούμενη μέρα, την Τρίτη είχε παραιτηθεί για να μπορεί να πολιτευθεί. Άρα επιστρέφει στην έδρα του.
Φανταζόμαστε λοιπόν ότι τώρα θα καταθέσει επιτέλους την αναγκαία μελέτη και θα ζητήσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τη ρευματοδότηση του ακινήτου.
Όπως επίσης, τώρα που θα επιστρέψει, θα ερευνήσει και ποιοι χρησιμοποιούσαν ( στις γιορτές και τις διακοπές) το "ακατοίκητο" εξοχικό του, το οποίο όσοι περνούσαν έβλεπαν φωταγωγημένο, και αυτό μάλλον είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και όχι πως δημοσίευσε η "Δημοκρατία" το έγγραφο της ΔΕΗ για τη γεώτρηση, που άλλωστε εκείνος  μας επιβεβαιώνει..."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!Α ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ!!!ΟΥΣΤ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

Ανεπάγγελτος,κομματοσκυλο ολκης,ψευτης,φαυλος και πνευματικο τέκνο του φυλακισμένου Ακη!!!Βρε ουστ !!!!!!

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...