Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει αύριο το νέο Δ.Σ των γιατρών για πρόεδρο


Εκλογές για την Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων ώστε να εκλεγεί ο πρόεδρος και το νέο Δ.Σ. Κατά την προεκλογική περίοδο έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο αλλά αντέδρασαν σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί Βασίλης Κωστάρας και Άρης Ντζιόβας και τελικά κατέβηκαν δυο ψηφοδέλτια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ?
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ?
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΤΕΩΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

oi giatroi sto nosokomeio einai aksioi tis moiras tous...

Ανώνυμος είπε...

χαλαρα ειμαστε για κλαματα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΔΕΙΑ Ή ΡΕΠΟ.
ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ...ΚΟΡΟΙΔΑ.
ΑΡΗ ΤΑΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Bρε παιδιά,όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι ας ασχοληθεί και κανένας πιο νεος.Σε αυτά τα πράγματα,δε μπορεί να υπάρχει μονοπώλιο.Άλλωστε τα περιθώρια είναι λίγα,ο νοσοκομειακός γιατρός είναι στην χειρότερη μοίρα οικονομικά,και το κράτος κοροϊδεύει.Τόσα χρόνια γευτήκαμε τους επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΛΑΒΩΝΕΤΕ
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...