Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή Μεσολογίου οι εργαζόμενοι


Σκληρή ανακοίνωση κατά του δήμου Μεσολογγίου εξέδωσε το Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Αιτωλ/νιας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε μια μεθοδευμένη και στοχευμένη κίνηση της δημοτικής αρχής που σκοπό έχει να αλλοιώσει, να εκφυλίσει, να συκοφαντήσει την εργασία, την προσφορά και τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου”.
Η ανακοίνωση του Σωματείου
Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε μια μεθοδευμένη και στοχευμένη κίνηση της δημοτικής αρχής που σκοπό έχει να αλλοιώσει, να εκφυλίσει, να συκοφαντήσει την εργασία, την προσφορά και τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν υπερβάλει εαυτόν, έχουν δώσει πραγματική κατάθεση ψυχής, έχουν εργαστεί υπερωριακά (απλήρωτοι όμως) έχουν εργαστεί πολλές φορές εις βάρος του ποιοτικού και ποσοτικού χρόνου της οικογένειά τους. Τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας στο πέτρινο κτήριο εν έτει 2012, όπου οι κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O δημος Μεσολογγιου ειχε τοσους πολλους υπαλληλους και λειτουργει κατ'αυτον τον τροπο? βρε αντε στα σπιτια σας αχρηστοι που μπηκατε απο τα παραθυρα καιβγαζετε και γλωσσα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έπρεπε να γίνει και έγινε.Του Κατσούλη δεν του έφταναν τόσοι υπάλληλοι που συρρίκνωσε από δύο δήμους σε έναν τρίτο,έπρεπε να διορίσει και ειδικούς συνεργάτες για να εξοφλήσει προεκλογικές επιταγές. Από την άλλη,Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι,πρόεδροι,άτομα άσχετα με διοίκηση απόκτησαν προσωπικότητα πιστεύοντας ότι διορίζοντας ανίδεους γλυψιματίες υπαλλήλους σε θέσεις κλειδιά ως προισταμένους -καιεξυμνώντας μόνο τους υπαλλήλους των οικονομικών γιατί εκεί ήταν το ζουμί- θα φρόντιζαν τις προσωπικές τους εξυπηρετήσεις εις βάρος των υπολοίπων.Το μπάχαλο θέλανε οι καρεκλοκένταυροι,τέτοια γραμμή είχανε εξ αρχής κι αυτό πετύχανε. Το ωραιότερο είναι, ότι ο Κατσούλης θέλει να κάνει και απεργία πείνας λέει...Γιατί αυτός ξέρει τι θα πει σκέλεθρο Μεσολόγγι...Ο ΠΑΠΑΡΑΣ!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...