Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Χίλια κυβικά μπετόν για μία παιδική χαρά στο Δήμο Αγρινίου!


Ίσως είναι πολύ επίκαιρο να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας και για μια άλλη υπόθεση που εκκρεμεί ακόμα στην δικαιοσύνη, μετά την υποβολή σχετικής με τον τίτλο του άρθρου μας, μηνυτήριας αναφοράς που έχει καταθέσει ο τέως δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Λυμπουρίδης από τον Σεπτέμβριο του 2006. Η μηνυτήρια αυτή αναφορά του τέως δημοτικού συμβούλου έχει υποβληθεί έξι και πλέον μήνες πριν την υποβολή της δεύτερης μηνυτήριας αναφοράς του, για παράνομες αναθέσεις εκατό περίπου έργων στο Δήμο Αγρινίου. Είναι δε γνωστό ότι σχετικά με τη δεύτερη αυτή μηνυτήρια αναφορά πρόσφατα απαγγέλθηκε κατηγορητήριο για απιστία σε βαθμό κακουργήματος στο Δήμο Αγρινίου και καλούνται να απολογηθούν, δύο δήμαρχοι, έξι αντιδήμαρχοι και 15 περίπου νυν και τέως δημοτικοί σύμβουλοι.
Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής. Ο τέως δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λυμπουρίδης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου της 14ης Σεπτεμβρίου 2006, προ ημερησίας διάταξης, κατήγγειλε ότι μεγάλες ποσότητες υλικών που δεν δικαιολογούνταν, όπως π.χ. εκατοντάδες κυβικά μπετόν, πήγαιναν με αποφάσεις της δημαρχιακής επιτροπής, σε δύο παιδικές χαρές που βρίσκονταν στα οικοδομικά τετράγωνα (Ο.Τ 742 και Ο.Τ 792), εκατέρωθεν της οδού Αγγελοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...