Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κ. Πουλάκης "Εμείς συμφωνίες με ότι μας κατέστρεψε δεν θα κάνουμε ποτέ"

Ξεκίνησε απόψε στο εντευκτήριο του Πάρκου η πρώτη ανοιχτή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις παρατάξεις που πρόκειται να δημιουργηθούν στο νομό. Στη σύσκεψη αυτή παρευρέθησαν η βουλευτής του νομού Μαρία Τριανταφύλλου, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Κώστας Πουλάκης μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ήταν ο κεντρικός ομιλητής ενώ πολλά στελέχη από όλο το νομό πήραν το λόγο μεταξύ των οποίων ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Καρακώστας από τη Ναύπακτο, ο Ηλίας Γεωργαλής από τον Αστακό, ο Κώστας Μαραγιάννης από το Θέρμο και πολλοί άλλοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν τόσο για τα πολιτικά ζητήματα των ημερών όσο και για αυτοδιοικητικά θέματα και τις εξελίξεις πάνω σε αυτά. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κ. Πουλάκη, είναι η πορεία προς τις αυτοδιοκητικές εκλογές του Μαΐου 2014 με πολιτικό λόγο που θα σηματοδοτεί τα αρνητικά του μνημονίου και την οικονομική ασφυξία που βιώνει η Τ.Α λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων που έφερε ο Καλλικράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...