Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Π. Παπαδόπουλος υπ. δήμαρχος Μεσ/γγιου"«Να ακουμπήσουμε στην καθημερινότητα του πολίτη» (video)


Ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε χθες για πρώτη φορά ανοιχτά στην υποψηφιότητα του κατά την πρώτη ανοιχτή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Πάρκο Αγρινίου.
Στην τοποθέτηση του για τον Καλλικράτη και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν όπως είπε ανέφερε μεταξύ άλλων «πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά για το μνημόνιο και τον Καλλικράτη και να μιλήσουμε με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι πως ως Κυβέρνηση θα καταργήσουμε τον Καλλικράτη και ο δεύτερος πως τώρα πρακτικά όταν θα είμαστε διοίκηση στους δήμους θεσμικά θα καταργήσουμε τον Καλλικράτη κι ας υπάρχει. Αυτό θα γίνει σε δυο επίπεδα. Πρώτα μια κυβέρνηση να θεσμοθετήσει αυτό το πράγμα και δεύτερον να δώσουμε εμείς άμεσα αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες για το πώς βλέπουμε εμείς να λειτουργεί το σύστημα. Πρέπει να ξαναπάμε στους πρώην Καποδιστριακούς δήμους και να τους μιλήσουμε για τον Καλλικράτη, να τους μιλήσουμε για τι πως πρέπει να λειτουργήσει η κάθε μια κοινότητα, με ποιο τρόπο θα έχει το δικό της προϋπολογισμό, το δικό της τεχνικό πρόγραμμα, τις δικές της προτεραιότητες οι οποίες υποχρεωτικά θα ενσωματώνονται μέσα στο πρόγραμμα του δήμου και θα υλοποιούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...