Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

"Πόλεμος" για μια θέση στη Λυσιστράτη στο Αγρίνιο...


Εξαιρετική η θεατρική παράσταση Λυσιστράτη που ανέβασε το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συμπαραγωγή με την Highway Productions – Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου. Καταπληκτικές οι ερμηνείες των ηθοποιών οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Κατάμεστος ο θερινός κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ από τον κόσμο που είχε αγοράσει τα εισιτήρια του από νωρίς με το φόβο μήπως εξαντληθούν και δεν καταφέρουν να δουν τη μια και μοναδική παράσταση που ανέβηκε στο Αγρίνιο.

Δεν ήταν λίγοι φυσικά αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί αφού είναι συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην πόλη μας δόθηκε μόνο μια παράσταση. Μάλιστα σχολίαζαν ότι στην περίπτωση που υπήρχαν κι άλλες παραστάσεις με τέτοιο κάστ το θέατρο θα ήταν γεμάτο σε όλες… Άλλωστε το εισιτήριο ήταν χαμηλό.

Μπορεί στο τέλος της παράστασης το κοινό κατενθουσιασμένο να χειροκροτούσε, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση όμως συνέβη κάτι που προβλημάτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...