Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ζητούν ραντεβού με τον Γρηγοράκο για το νοσοκομείο Μεσολογγίου



Σύσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι για να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση του Σαββάτου για τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την πρόταση που απέστειλαν στον κ. Γρηγοράκο να γίνει κατ΄εξαίρεση πρόσληψη γιατρών για το νοσοκομείο Μεσολογγίου ώστε να μην καταρρεύσει.

Έντονα πάντως φημολογείται τόσο στην πόλη του Μεσολογγίου όσο και στο Αγρίνιο ότι αναμένεται να αλλάξουν οι διοικητές των δυο διασυνδεόμενων νοσοκομείων.

Νεότερη ενημέρωση

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε αύριο το πρωί να ζητηθεί ραντεβού με τον κ. Γρηγοράκο στο οποίο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και φορέων της πόλης και με βάση το σκεπτικό του Υφυπουργού υγείας θα καθοριστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις και δράσεις για το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...