Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Εν αναμονή του ΦΕΚ και της συνέντευξη της 6ης ΥΠΕ...



Εν αναμονή του ΦΕΚ, για την τελική απομάκρυνση του τέως διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες επικρατεί κατήφεια.

Επικρατεί κατήφεια διότι ο «αγαπημένος» διοικητής κάποιων στελεχών απομακρύνθηκε και δεν απομακρύνθηκε από δεξιά κυβέρνηση αλλά από την αριστερή, στην ποδιά της οποίας στο Αγρίνιο για να κρατηθεί ο τέως διοικητής «σφάχτηκαν» παλικάρια…

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από την διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων, ουδείς από τους υποστηρικτές του στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ή έγραψε το παραμικρό.

Και την να πουν για την 6η ΥΠΕ;

Η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ είναι διορισμένη από το υπουργείο υγείας και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…

Οπότε οι «σύντροφοι» έκαναν την απομάκρυνση «γαργάρα».

Τα έργα και οι ημέρες του τέως διοικητής εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσαν σε εργαζόμενους και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Αγρινίου, τις εντάσεις και την κακή λειτουργία έφεραν στην επιφάνεια και ένα ακόμη θέμα.

Την τοποθέτηση ανθρώπων σε καίριες θέσεις που δεν έχουν πείρα στη διοίκηση τόσο νευραλγικών θέσεων…

Η απομάκρυνση του κ. Μιχάλη είναι κάτι που χρεώθηκε το υπουργείο υγείας διότι από κει τοποθετήθηκε.

Ο τρόπος διοίκησης από τον τέως διοικητή διόγκωσε τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα αντί να τα επιλύσει.

Σήμερα η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ξεσπαθώνει κατά του τέως διοικητή, ιδιαιτέρως μετά τα όσα ο ίδιος υποστήριξε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Την ώρα που ουδείς περίμενε ότι η παραίτηση που είχε καταθέσει τον περασμένο Νοέμβριο θα γίνονταν δεκτή και ο ίδιος είχε στρογγυλοκαθίσει στο «οβάλ» γραφείο που μας κόστισε 10 χιλ ευρώ, ήρθε η απάντηση από το υπουργείο υγείας.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...