Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Με δυο νέες υποψηφιότητες πάει στις εκλογές το ΚΙΝΑΛ





Αλλαγές ακούγεται ότι ετοιμάζονται στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία με τουλάχιστον δυο γυναίκες που κατεβαίνουν για πρώτη φορά, αλλά και πρώην δήμαρχο που φέρεται να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του το τελευταίο διάστημα.

Μετά από όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και με τα τηλέφωνα που έπεσαν στην Χαριλάου Τρικούπη από δυσαρεστημένους πρώην υποψηφίους φαίνεται ότι κάποιοι επαναξιολόγησαν τα ονόματα που προτάθηκαν από την Νομαρχιακή. Μάλιστα λέγεται ότι πρώην υποψήφια σήκωσε το τηλέφωνο και έσουρε όσο σούρνει η σκούπα για τις διαδικασίες που έγιναν ερήμην αρκετών στελεχών.

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έχουν πάρει το πράσινο φως για να δηλώνουν ότι θα είναι υποψήφιοι, αλλά και να ξεκινήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ίσως οι εθνικές εκλογές να μην είναι πολύ μακριά και για το λόγο αυτό κάποιοι και κάποιες ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις τους και πιάνουν «στασίδι» στις λειτουργίες…

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι της Αγγελικής Ρούση η οποία και στο παρελθόν ήταν υποψήφια αλλά και δυο νέων γυναικών της Περσεφόνης Πιστιόλη και της Βασιλικής Καραγκούνη. Από κει και πέρα το τοπίο είναι λίγο θολό. Η συμμετοχή του Θάνου Μωραίτη στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας φέρνει αντιδράσεις αφού οι σύντροφοι του τον κατηγορούν για την επιλογή του να φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Στην συνέχεια επέστρεψε στις αγκάλες του ΠΑΣΟΚ αλλά αρκετοί από την Αιτωλοακαρνανία δεν του συγχώρεσαν αυτή του την πράξη.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...