Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Έφοδος Παπαναστασίου στην Οικονομική Υπηρεσία. Μόνο 5 υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους


Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Αγρινίου χθες το πρωί λίγο μετά της 7.30, κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε στην οικονομική υπηρεσία του δήμου Αγρινίου. Με το που πάτησε το πόδι του στην υπηρεσία επικράτησε σύγχυση αφού από τους 30 εργαζόμενους που έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν μόνο … 5…
Η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή στα αυτιά του δημάρχου έφτασε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της μη έλευσης του προσωπικού στην υπηρεσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό και οι δουλειά να πηγαίνει πίσω.
Χθες το πρωί λοιπόν εκτός των υπαλλήλων που δεν ήταν στις θέσεις τους, έλειπαν διευθυντές και προϊστάμενοι. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στους διαδρόμους της υπηρεσίας, κάποιοι φέρονται πως προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι εργάζονταν μέχρι αργά το βράδυ. Μπορεί να είναι κι έτσι… Όμως θα μπορούσαν να βάλουν την εργασίας τους στις υπερωρίες και το επόμενο πρωί να βρίσκονται στην εργασία τους.
Κάποιοι από τους υπαλλήλους που έλειπαν ήταν δικαιολογημένοι αλλά οι υπόλοιποι; Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται, ενώ οι απόντες ήδη έχουν κληθεί σε απολογία.
Για να φτάσει όμως ο δήμαρχος Αγρινίου σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με την συγκεκριμένη υπηρεσία.
Αλήθεια τι λέει για αυτό ο πολιτικός τους προϊστάμενος;
Γνώριζε ή όχι τι συνέβαινε στην υπηρεσία του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...