Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ερώτημα “κρίσεως” δικαιώνει την Περιφερειακή Αρχή





Ένα ερώτημα “κρίσεως” του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του πρώην περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, κατάφερε να δικαιώσει την Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη. Η ερώτηση “κρίσεως” του κ. Κατσούλη αφορούσε την πολύπαθη καμάρα στον δρόμο προς την Τουρλίδα. Από την ώρα που ο πρώην δήμαρχος ανέβασε στο fb το ερώτημα “κρίσεως” άρχισαν τα όργανα… Πέραν του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη που απάντησε για το θέμα, την έκπληξη την έκανε η απάντηση του Κώστα Κούστα που κατάφερε να δικαιώσει την Περιφρειακή Αρχή και να διαψεύσει τα όσα υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος και η παράταξη Κατσιφάρα….

Η απάντηση Θ. Μαυρομάτη

«Δυστυχώς, είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ δημόσια σχετικά με αναφορές του κ. Κατσούλη καθώς αισθάνομαι πως τα όσα ανέφερε με προσβάλλουν προσωπικά, όχι ως Αντιπεριφερειάρχη αλλά ως Μεσολογγίτη. Αλλά και γιατί μου είναι αδιανόητο να επιτρέψω τη συνέχιση της Γκεμπελικής τακτικής “λέγε – λέγε κάτι θα μείνει στο τέλος”, καθώς τη “δηλητηρίαση” της δημόσιας και κοινωνικής ζωής με ψέματα.

Είναι μάλλον σαφές ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν αντιλήφθηκε πως το έργο του οποίου εισηγήθηκα την προένταξη δεν αφορά στην μεταλλική κατασκευή παραπλεύρως της 3ης καμάρας του δρόμου προς Τουρλίδα, αλλά στην κυρίως γέφυρα του δρόμου που είναι στατικά ανασφαλής για την διερχόμενη κυκλοφορία και χρειάζεται ανακατασκευή. Από το σημείο αυτό διέρχονται μεταξύ άλλων φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι από τις αλυκές, καθώς επίσης σχολικά και τουριστικά λεωφορεία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...