Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Που το πάει ο πρόεδρος και τι γίνεται με τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ;




Από την εκλογή του νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ το ερώτημα που μπαίνει από αρκετά στελέχη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας είναι «που το πάει ο πρόεδρος;»

Βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις που το φέρνουν ψηλά αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει αρκετές μονάδες πίσω από τη Ν.Δ. αρκετοί αναθάρρησαν.

Αναθάρρησαν και μάλιστα άνοιξαν τις κουβέντες για το ποιο θα είναι το μέλλον του κόμματος στο νομό και με ποια πρόσωπα θα πάνε στις εκλογές.

Παρόλο που υπάρχει ακόμη χρόνος για εθνικές εκλογές και με την πανδημία να είναι σε εξέλιξη πολλοί πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές την ερχόμενη άνοιξη. Αν επικρατήσει τελικά αυτό το σενάριο τότε ο καιρός είναι αρκετός για να γίνουν οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ να αναδειχτούν στελέχη και να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο.

Βλέπετε το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από τ’ όνομα του, που θα έλεγε κι η Ζωζώ…

Αλλά ας δούμε ποιοι ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και ποιοι επιδιώκουν με πολλούς τρόπους να γίνουν αρεστοί πρώτα στον πρόεδρο και μετά στους υπόλοιπους.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...