Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Μεσολόγγι :”Τρέχουν” οι εξελίξεις στην παράταξη “δήμος για τα παιδιά μας”


Νέα ανεξαρτητοποίηση ακόμη και σήμερα

«Τρέχουν» οι δημοτικές εξελίξεις στην δημοτική παράταξη Δήμος για τα παιδιά μας» στο δήμο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων, με τον πρώην δήμαρχο Νίκο Καραπάνο. Ο κ. Καραπάνος λέγεται ότι θα προσπαθήσει να τους πείσει να μην προχωρήσουν στην διάλυση του συνδυασμού και να εκλέξουν νέο επικεφαλής στην παράταξη. Μετά την παραίτηση του Αγαθάγγελου Κότσαλου και τις ανεξαρτητοποιήσεις των Καραπαπά και Κοντογιάννη, αναμένεται μια ακόμη. Αυτή του δημοτικού συμβούλου Γ. Παπαδόπουλου. Ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται να έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί και σήμερα αναμένεται πρώτα να «τους τα πει» και μετά να προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δημοτική ομάδα συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην διάλυση της παράταξης. Μετά όμως από παρέμβαση Καραπάνου δόθηκε … παράταση.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...