Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2023

Δημήτρης Κουρουμπλής υποψήφιος με τον Δημήτρη Τραπεζιώτη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΓΡΙΝΙΟ ANOIXTO & ΠΡΑΣΙΝΟ Δημήτρης Τραπεζιώτης ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Βιώσιμη Πόλη- Ισχυρές Κοινότητες ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Υπάλληλος ΕΛΤΑ Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου 6936 038 300 f Δημήτρης Κουρουμπλής kouroumplisdimitris@gmail.com"

Ο Δημήτρης Κουρουμπλής έμπειρος αυτοδιοικητικός θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη "Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο- Υπερκομματική Συνεργασία". Σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει "Η ώρα της διεκδίκησης για το Δήμο Αγρινίου έφτασε!Δηλώνω ΠΑΡΩΝ για τη μεγάλη μάχη στις 8 Οκτώβρη για το Δήμο Αγρινίου γιατί οι ιδέες πρέπει να γίνονται πράξη!!! Ζητώ την στήριξη σας για μια βιώσιμη πόλη με ισχυρές κοινότητες!".

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα αφού ο Δημήτρης Κουρουμπλής στην θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, έφερε πολλές φορές θέματα που αφορούν το δήμο και μάλιστα διεκδίκησε με έντονο τρόπο την λύση τους. 

Η καθημερινότητα των πολιτών, η ανάπτυξη του δήμου Αγρινίου με βιώσιμο τρόπο, η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις, ο σχεδιασμός του μέλλοντος από κοινού με όραμα και ρεαλισμό είναι αυτά που τον κάνουν να ζητά την ψήφο των πολιτών στις 8 Οκτωβρίου. 

Ο Δημήτρης Κουρουμπλής ζητά την ψήφο των πολιτών γιατί πιστεύει ότι για να γίνουν πράξη οι ιδέες θα πρέπει όχι μόνο να τις οραματιζόμαστε αλλά να τις διεκδικούμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...