Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή, Αυγούστου 13, 2023

Ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για μια ακόμη φορά για τον δήμο Αγρινίου

 





Η δυναμική μιας υποψηφιότητας δύναται μόνο όταν αυτός που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, είναι παρών. Πόσο μάλλον όταν κατέχει θέση ευθύνης. Η καθημερινότητα των πολιτών είναι πολύ απαιτητική και δικαιολογημένα αυτός που κατέχει την ανάλογη θέση να έχει και τις περισσότερες ευθύνες.

Ο λόγος περί υποψηφίου καθημερινότητας των πολιτών και ευθυνών που προκύπτει από αυτές, αφορά τον Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου και εκ νέου υποψήφιο με τον Γιώργο Παπαναστασίου στην δημοτική ενότητα Νεάπολης του δήμου Αγρινίου. Η διάθεση του για σκληρή δουλειά, φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αγρινίου, αφού κατάφερε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων να δώσουν λύσεις από κοινού, σε προβλήματα που χρόνιζαν και μάλιστα να φτάσει νερό ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιοχές. Λογικά ο κ. Κιτσοπάνος με τα χιλιόμετρα που διένυσε όλα αυτά τα χρόνια στο δήμο Αγρινίου, θα πρέπει να γνωρίζει τις περιοχές όπως την παλάμη του χεριού του.


Ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για μια ακόμη φορά για τον δήμο Αγρινίου πιστεύοντας ότι χάρη στην ψήφο τους έγιναν πολλά για τα χωριά και την πόλη και λύθηκαν μύρια προβλήματα. Το μήνυμα που στέλνει μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει «Το 2019 με στηρίξατε και όλα αυτά τα 4 χρόνια, ήμουν «εκεί» για εσάς.

Χάρις την δική σας ψήφο, κάναμε πολλά πράγματα για τα χωριά και την πόλη μας και λύσαμε μύρια προβλήματα.

Με την δική σας στήριξη και ψήφο και πάλι, στις 08/10/2023, κάνουμε την δημοτική μας ενότητα Νεάπολης, τον Δήμο μας, έναν ακόμα καλύτερο τόπο να ζεις,

Πάντα με τον δήμαρχο μας, κ. Γιώργο Παπαναστασίου , γιατί ο τόπος μας αξίζει και μπορεί!

Δίπλα στον δημότη #σταθερα_αξιοπιστα_αποτελεσματικα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...