Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Pink the City: το Αγρίνιο έστειλε ελπιδοφόρο μήνυμα ζωής για τον καρκίνο του μαστού

 

 



Κυριακή πρωί και η Πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου «ντύθηκε» στα ροζ. Για μια ακόμη χρονιά η πόλη του Αγρινίου στα πλαίσια της εκδήλωσης Pink The City, υποδέχτηκε δεκάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά που έστειλα το ελπιδοφόρο μήνυμα της ζωής που δεν είναι άλλο από την πρόληψη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Ιατρείο και φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοιωννικής Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου και τον Σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαίας για 4η συνεχόμενη χρονια.

Οι εργαζόμενες στο Κοινωνικό ιατρείο του δήμου Αγρινίου σε ανάρτηση τους στο fb αναφέρουν « Σήμερα έχουμε γιορτή στο Αγρίνιο.

Όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας την βάψαμε ροζ και ενώσαμε τις δυνάμεις μας ώστε να εξημερώσουμε το τέρας που ονομάζεται καρκίνος του μαστού

Είμαστε όλες και όλοι στις επάλξεις για των αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού!!

Σήμερα δώσαμε το ελπιδοφόρο μήνυμα της ζωής που είναι η πρόληψη…

Άλλωστε η ζωή είναι το δώρο που πρέπει να δεχτούμε και να την κάνουμε καλύτερη!!!!!»

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Κώστας Καλαντζής, και καθαριότητας Χρ. Παπαδημητρίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, η περιφερειακή σύμβουλος Αμαλία Βούλγαρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Ζαμπάρας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Σταρακά, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Λίνος Μπλέτσας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γιώργος Αγραγιώτης, ο πρόεδρος της ΓΕΑ Αν. Μπρέσιακας, η πρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαίας Α. Στεφανάκη.

Την εκδήλωση παρουσιάσει η δημοσιογράφος Δήμητρα Λαοπόδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...