Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αστυνομικών




Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Ελληνικής Αστυνομίας η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση για τους Πεσόντες Αστυνομικούς, μετά το πέρας της οποίας ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων που βρίσκεται στο προαύλιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Φόρο τιμής στους πεσόντες απότισαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας, σύσσωμη η Φυσική Ηγεσία με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο Οικονόμου, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης και ο επικεφαλής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη βουλευτής κ. Αθανάσιος Νάκος, του ΛΑΟΣ ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης και ο υπεύθυνος του τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Δαραβίγκας, το μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού κ. Πάνος Σιώκος, ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ κ. Ηλίας Ηλιόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Νικόλαος Κουτρουμπής, ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ κ. Χάρης Μπουκουβάλας, ο εγκληματολόγος και νομικός σύμβουλος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. Άγγελος Τσιγκρής, συγγενείς και φίλοι των αδικοχαμένων συναδέλφων και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων από όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...