Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αθόρυβα και Μεθοδικά....




Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Ειδικού Επιστήμονα  στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε θέματα σχετικά με την Ασφάλεια Δικαστικών Κτιρίων και Φυλακών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Καστανίδης, Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εμπιστεύτηκε το κρίσιμο αυτό θέμα σε έναν έμπειρο Αξιωματικό, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα Τρομοκρατίας και Δημόσιας Ασφάλειας, κρίνοντας την μέχρι τώρα πορεία και γνώση του, με στόχο να διαχειριστεί ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα το υπουργείο. 
Υπάρχουν φαίνεται και κάποιοι που δεν έχουν ανάγκη προβολής της όποιας προόδου ή θέσης την οποία καταλαμβάνουν, με σκοπό να εντυπωσιάσουν ή να αυτοδιαφημιστούν. Απλά δουλεύουν, αθόρυβα και μεθοδικά.
www.nafpaktosvoice.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και κάποιος που αξίζει να πάρει μια θεση...
Αθόρυβα και μεθοδικά ναι, αλλα ολοι οσοι τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο, οχι αριβιστικα. Αυτός δεν ειναι σαν τους άλλους....
και εις ανωτερα κ. Κατερινόπουλε..

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...