Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εντός και ΕΚΤΟΣ ψηφοδελτίων



Λοιπόν τώρα που όπου να ναι έρχεται η Άνοιξη και καθώς λέει και το τραγούδι "και τα λουλούδια ανθίζουν" , ή αλλιώς τα πολιτικά μπουμπούκια ανθίζουν, μαθαίνω ότι 2 Αιτωλοακαρνάνες πολιτευτές των τελευταίων εκλογών δεν θα είναι υποψήφιοι. 
Τάδε έφη κορυφαίο πράσινο πολιτικό στέλεχος εξ Ιπποκράτους σε πρώην Βουλευτή. Όταν δε ο πρώην βουλευτής άκουσε το νέο δεν εξεπλάγη, απλά αρκέστηκε σε ένα απλό μειδίαμα.. Λίγο αργότερα ο ίδιος κυκλοφόρησε το νέο σε Αιτωλοακαρνάνα ο οποίος περιφέρεται στη Βουκουρεστίου και πηγαινοφέρνει νέα από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι.
Πληροφορίες θέλουν τον ένα πολιτευτή να πιστεύει, ότι αυτός είναι δάκτυλος του Μεγαλοπρεπούς, οποίος θεωρείται βέβαιος στο ψηφοδέλτιο και να δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί κάτι τέτοιο τη στιγμή που η οικογένειά του έχει δώσει τόσα στο κόμμα. Το πέτρινο πατρικό του σπίτι λένε οι γείτονές του δεν πρόκειται να "ξαναφωτιστεί" από το πράσινο φως.
Ο δεύτερος άμεσα ενδιαφερόμενος που φέρεται πολύ δυσαρεστημένος από κάποιους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τον υπονόμευσαν στην τελευταία πολιτική του κίνηση, ακόμη πιστεύει ότι το κόμμα του θα τον αποζημιώσει με τη θέση στο ψηφοδέλτιο. 
Χώρια που αυτή τη φορά θεωρεί δεδομένη την υποστήριξη των συντρόφων της Αιτωλίας!
Για να δούμε λοιπόν θα γίνουν έτσι τα πράγματα...
Λέτε να δούμε μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...