Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δήμος Μεσολογγίου και... ιστορίες για αγρίους!



Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται τι έγινε και βγήκε δήμαρχος ο ΠιΚατσου στο Μεσολόγγι από εκεί που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του.
Δείτε αλλαξοκωλιά που παίχτηκε στον πρώην δήμο οινιαδών αυτή τη φορά και θα καταλάβετε.
Να θυμίσουμε τα εξής. Με τις κόντρες που υπήρχαν στο πρώην δήμο οινιαδών επί δημαρχίας Αλετρά (έχουμε αναφερθεί παλιώτερα) μια μερίδα του συνδυασμού του μαζί με την αντιπολίτευση δεν ψήφιζαν τον...
προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να φρακάρει για καιρό όλος ο δήμος.
Κάποια στιγμή βέβαια ξαφνικά και μετά από συνεχείς αναβολές οι επαναστάτες συναίνεσαν και τον ψήφισαν. Για αυτήν ακριβώς τη συναίνεση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανταμείφθηκαν με το ουκ ευκαταφρόνητο ποσό των 7000 ευρώπουλα έκαστος. Λέγεται δε ότι αυτό το ποσόν συν κάτι άλλα παρόμοια έξοδα τα δικαιολόγησαν ως πολιτιστικές δαπάνες. Και αν προσθέσει κανείς τις κανονικές πολιτιστικές δαπάνες (που ήταν ήδη αυξημένες λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων τα καλοκαίρια) βρέθηκε σήμερα άνοιγμα 180.000 ευρώ στο δήμο.
Κάποιος από δαύτους το σφύριξε του ΠιΚατσου και αυτός ως άνθρωπος που πάει με το σταυρό στο χέρι πάντα, τους είπε, ευγένικά πάντα ή με στηρίζετε ή αν βγώ θα σας πάω μέσα, με πρώτο και καλύτερο τον Αλετρα. Και μετά ήρθαν απλώς... οι μέλισσες... αργότερα θα έλθουν οι σφήκες!
Σήμερα λοιπόν για να εκπληρώσει το τάμα του ο ΠιΚατσου ψάχνει να βρει παραστατικά να καλύψει το άνοιγμα, αφού οι άλλοι έκαναν το χρέος τους και τον στήριξαν με νύχια και με δόντια.
Ο κατοχιανός....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΟΙΝΙΑΔΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΑΓΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε ασχοληθειτε και λιγο με τον μοσχο το σιτευτο!!!!!

κι αυτος την ιδια σχολη της παπαριας εχει βγαλει!!!!

[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.....

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...