Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Οι εργολήπτες απέχουν από διαγωνισμούς έργων στο δήμο Αγρίνίου

Στα άκρα φαίνεται θα φτάσει η ένταση που επικρατεί εδώ και πολλούς μήνες μεταξύ του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, αφού οι πρώτοι κατηγορούν το δήμαρχο ότι ο δήμος οφείλει στο Σύνδεμο περίπου 14 εκ ευρώ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά τις εκλογές για το δήμο Αγρινίου όπου ο κ. Μοσχολιός εκλέχτηκε δήμαρχος για δεύτερη τετραετία οι Εργολήπτες απαίτησαν να εξοφλήσει ο δήμος τα χρέη του αλλά φαίνεται ότι έπεσαν σε ώτα μη ακοόντων.

Παρόλα τα χρέη ο δήμαρχος προχώρησε στην προκύρηξη νέων διαγωνισμών κάτι που έκανε τους Εργολήπτες να βγουν από τα ρούχα τους.

Η επιστολή διαμαρτυρίας
Με επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό ο Σύνδεσμος του γνωστοποιεί ότι πριν από δύο μήνες είχε προκηρύξει διαγωνισμούς για την κατασκευή δύο έργων που αφορούσαν Ασφαλτοστρώσεις- τσιμεντοστρώσεις- συντηρήσεις δρόμων δημοτικής ενότητας Αγγελοκάστρου στις 24 Μαίου 2011 και ασφαλτοστρώσεις- τσιμεντοστρώσεις- συντηρήσεις δρόμων δημοτικής ενότητας Μακρυνείας στις 31 Μαίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...