Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

"Πρεμούρα" για τα επιδόματα και όχι για την υγεία



Την προηγούμενη Πέμπτη 24 Μαρτίου αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απόφαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου Αγρινίου για την υλοποίηση αποφάσεων που είχαν παρθεί στο πρόσφατο παρελθόν, επί διοικήσεως Βλάχου, για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την πιστή εφαρμογή των κείμενων διατάξεων του οργανισμού του νοσοκομείου Αγρινίου, για τις θέσεις αναπλήρωσης προϊσταμένων της διοικητικής υπηρεσίας, κάτι που ουδέποτε υλοποίησε ο προηγούμενος διοικητής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr , η νέα διοίκηση αποφάσισε να αποκαταστήσει ουσιαστικά τους πτυχιούχους εργαζόμενους της διοικητικής υπηρεσίας, αποκαθιστώντας τις όποιες αδικίες είχαν παρατηρηθεί και κυρίως είχαν καταγγελθεί αρχικά από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Στ. Μερμίγκη και στη συνέχεια από το Δ.Σ των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ διαπιστώνονται οι τρέχουσες μετακινήσεις στη διοικητική υπηρεσία.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πριν αλέκτωρ φωνήσαι, έφτασε χαρτί από την 6η ΥΠΕ που ουσιαστικά ζητάει από την διοικήτρια Ελένη Σούκη να μην εφαρμόσει την απόφαση του Δ.Σ. για την αποκατάσταση τόσο της νομιμότητας όσο και της εξόφθαλμης αδικίας που παρατηρείται στο νοσοκομείο τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια.

Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό τα ταχύτατα αντανακλαστικά που δείχνει η ηγεσία και οι υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ για τέτοια θέματα, την ίδια στιγμή που για άλλα πολύ πιο σημαντικά που αφορούν την κάλυψη των εφημεριακών των δυο ιδρυμάτων από ανάλογο κυρίως προσωπικό, όχι μόνο δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, αλλά αντίθετα διέπεται από απίστευτη αδράνεια ή προχειρότητα.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...