Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αποκλειστικό: Διαχειριστικός έλεγχος στην Αναπτυξιακή του δήμου Μεσολογγίου



Διαχειριστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από ελεγκτές την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr στο δήμο Μεσολογγίου. Οι επιθεωρητές προχώρησαν σε διαχειριστικό έλεγχο για την Αναπτυξιακή Εταιρία του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την περίοδο 2008- 2010 όταν ακόμη ο δήμος ήταν Καποδιστριακός και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό δήμο, μέχρι το 2014.

Το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφθηκαν χωρίς καμιά προειδοποίηση, επιθεωρητές της δημόσιας διοίκησης που προχώρησαν σε έλεγχο για τα πεπραγμένα της παραπάνω περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την απομάκρυνση του τότε προέδρου της Αναπτυξιακής, η εταιρεία ουσιαστικά έμεινε ανενεργή για να μετατραπεί σε «εταιρεία φάντασμα» στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τότε πρόεδρος απομακρύνθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2011 και στη θέση του ορίστηκε νέος πρόεδρος. Μέχρι τότε οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αναπτυξιακή συνεδρίαζε σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζοντας ικανοποιητική πορεία, ενώ στη συνέχεια με τη νέα δημοτική Καλλικρατική αρχή έπαψε να συνεδριάζει.

Στο τέλος της θητείας του τότε δημάρχου Γιάννη Αναγνωστόπουλου, ένα μέρος του αρχείου μετακινήθηκε από αντιδήμαρχο χωρίς να έχει ενημερωθεί για την κίνηση αυτή ο τότε πρόεδρος και μάλιστα τοποθετήθηκε στις … σκάλες του Βυρώνειου κτηρίου όπου στεγάζονταν, για να στεγαστεί στο χώρο η Δημοτική αστυνομία…

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...