Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πάνος Παπαδόπουλος «Ορισμένοι διακινούσαν ότι ο γιατρός είχε πεθάνει»




Από την Μεγάλη Πέμπτη –Μεγάλη Παρασκευή ο γιατρός που χτυπήθηκε από κορωνοιό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ρίο παρουσίασε βελτίωση, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνο Παπαδόπουλο. Μιλώντας στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη διέψευσε τις φήμες που ήθελαν το γιατρό να κινδυνεύει . Η κλινική εικόνα που έχουμε από το νοσοκομείο του Ρίου είναι καλή αφού και η αναπνευστική του λειτουργία έχει βελτιωθεί, όπως και άλλες βασικές λειτουργίες. Η ακτινογραφία του είναι καλλίτερη και ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να πάει ακόμη καλλίτερα. Βέβαια αυτό θα απαιτήσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ιστορία του covid 19 θα έλεγα ότι είναι μια αναδιπλούμενη ράδιο αρβύλα . Συμβαίνει κατά κόρον. Πρέπει να στεκόμαστε με σοβαρότητα στο θέμα αυτό και να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο και την οικογένεια του., την εργασία του και την κοινωνία.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν από την πλευρά της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου η οποία ζητούσε να μπουν σε καραντίνα οι περιοχές των Οινιάδων και του Αιτωλικού, αλλά και τα σενάρια ότι ο γιατρός είχε πεθάνει ανέφερε «είναι η απόλυτη αστοχία. Δεν νομιμοποιείται κανείς που δεν είναι αρμόδιος , δεν έχει εικόνα, δεν έχει την απόλυτη εξουσιοδότηση να παρακολουθεί τα πράγματα με ιατρικό και επιστημονικό τρόπο, να βγαίνει και να λέει αυτά τα πράγματα. Αφενός αυτό δεν συμμαζεύεται εύκολα, αφετέρου στρέφει μια ολόκληρη κοινωνία εναντίον μιας άλλης. Υπάρχουν κάποια θεσμικά όργανα που παρακολουθούν τα πράγματα» Μάλιστα είπε ότι δεν μπορούν κάποιοι να γνωρίζουν καλλίτερα από τον ίδιο που παίρνει τα αποτελέσματα των τεστ που γίνονται. «Ο τρόμος και η βιασύνη δυστυχώς πουλάει», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...