Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κ. Ναστούλης "η εστίαση δε επαιτεί, απαιτεί στήριξη"



Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής Αγρινίου σχολιάζει με επικριτικό τρόπο τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον κλάδο. Ο κλάδος της εστίασης είναι αυτός που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους και η σύμφωνα με τον κ. Ναστούλη «Η εστίαση δεν επαιτεί ,απαιτεί την στήριξη δίκαια και ισότιμα με όλη την ελληνική οικονομία, σταματήστε να ρισκάρετε τις ζωές μας». Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Ναστούλης έθεσε μια σειρά ζητημάτων τα οποία ζητούν οι επιχειρηματίες για να καταφέρουν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους

Η ανάρτηση

Η εστίαση στο έλεος της οικονομικής κρίσης.

Αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα υγειονομικά μέτρα ....υπολειτουργίας μας, συνεχίζει να μένει αμέτοχη και να αδιαφορεί προκλητικά για τον κλάδο της εστίασης.
Κανένα μέτρο στήριξης του κλάδου παρά μόνο παρότρυνση για νέα δάνεια και απαντήσεις που κοστολογούν τα αιτήματα για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας.
Κύριοι εμείς και πλάτη βάλαμε και αλληλεγγύη δείξαμε και ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη επιδείξαμε.
Εισπράτουμε άρνηση, αδιαφορία και την οργή των συναδέλφων του κλάδου καθώς και την αγωνία των εργαζομένων μας .
Η δημόσια υγεία θα προστατευτεί με όλα τα μέσα, το ίδιο όμως θα κάνουμε και για την επιβίωση του κλάδου.
Η εστίαση δεν επαιτεί ,απαιτεί την στήριξη δίκαια και ισότιμα με όλη την ελληνική οικονομία, σταματήστε να ρίσκαρετε τις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...