Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Πόρτα – πόρτα η διανομή κρέατος από το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Από την Τετάρτη 8 Απριλίου ξεκίνησε η διανομή κρέατος από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους. Πριν από ένα χρόνο παραμονές του Πάσχα έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σχηματίζοντας ουρές από τον κόσμο που περίμεναν υπομονετικά να πάρουν το αρνάκι που ο δήμος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας μοίραζε σε συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Φέτος το σκηνικό λόγω του κορωνοιού άλλαξε, με τον δήμο Αγρινίου να έχει μεριμνήσει πολύ νωρίς για τον τρόπο με τον οποίο θα έφταναν στα σπίτια των δικαιούχων οι μερίδες κρέατος που τους αναλογούν.

Έτσι οι άνθρωποι που εργάζονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με επικεφαλής τον Φίλιππο Χαντάκια διαχειριστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας από νωρίς χθες το πρωί διένειμαν τα πακέτα κρέατος στους δικαιούχους σε Καλύβια- Αγγελόκαστρο-Νεάπολη-Παραβόλα-Στράτο, ενώ σήμερα βρίσκονται στα Παρακαμπύλια- Παναιτωλικό, Θεστιείς και στον Αράκυνθο. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα μοιραστούν πακέτα στο Αγρίνιο . Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχουν από το δήμο Αγρινίου δυο αυτοκίνητα και ένα ψυγείο στην διάθεση τους φορτώνουν τα προϊόντα και τα μοιράζουν σπίτι- σπίτι και πόρτα- πόρτα στους δικαιούχους. Στην προσπάθεια του δήμου να μην ταλαιπωρηθεί κανείς από τους δημότες και να παραμείνουν στα σπίτια τους, ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού, οι άνθρωποι του παντοπωλείου κάνουν τα πάντα για να μην μείνει κανείς χωρίς κρέας το Πάσχα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...