Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2026

Γιατί μάλλιασε η γλώσσα Παπαναστασίου στον Ψιλόβραχο...




Στον Ψιλόβραχο σήμερα, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εμφανίστηκε με ξεκάθαρο εκνευρισμό, προσπαθώντας να ρίξει τις ευθύνες για τον επικίνδυνο δρόμο από Καμαρούλα έως Γέφυρα Επισκοπής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην κυβέρνηση. 

«Έχω φάει τη γλώσσα μου χρόνια να φωνάζω γι’ αυτό, αλλά τι να κάνω, δήμαρχος είμαι εγώ…», είπε, θυμίζοντας σε όλους ότι όταν τον βόλευε, στο παρελθόν δήλωνε «ευτυχώς που έχουμε την Περιφέρεια δίπλα μας».

Όμως τώρα, φαίνεται πως η πολιτική εξίσωση άλλαξε.

Mε μια πιθανή υποψηφιότητα στο ίδιο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο δήμαρχος στρέφει τα βέλη του προς την Περιφέρεια, ψαρεύοντας ψήφους και «καρφώνοντας» όποιον μπορεί. 

Τα έργα παραμένουν ημιτελή, όπως η ύδρευση στον Ψιλόβραχο και στη Χαράστη, που έχουν έτοιμο σχέδιο από το 2023, αλλά χρειάστηκε να… εμφανιστεί τηλεοπτικό συνεργείο για να ξεκολλήσει προσωρινά η κατάσταση.

Η αλήθεια είναι απλή...

O δρόμος παραμένει επικίνδυνος, οι εξαγγελίες πολλές, αλλά οι λύσεις από τον ίδιο τον δήμαρχο περιορισμένες. 

Τα εύκολα θύματα; 

Η Περιφέρεια και η κυβέρνηση – και το κοινό που παρακολουθεί, αναρωτώμενο ποιος τελικά νοιάζεται πραγματικά για τα έργα και ποιος απλώς «παίζει πολιτικά».

Ο Παπαναστασίου, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και «αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη», δείχνει ότι όταν πρόκειται για την προσωπική του προβολή, τα βέλη πάνε πάντα αλλού. 

Και η Τριχωνίδα, και ο Ψιλόβραχος, και οι υποσχέσεις για τουριστική ανάπτυξη μένουν, όπως πάντα, σε επίπεδο εξαγγελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δήμαρχος Γάκιας: Λιβάνισμα Πέμπτη – «Δεν είμαι κυβέρνηση» Δευτέρα

Την Πέμπτη, ο Δήμαρχος Γάκιας έδειξε ότι έχει… νότες διπλής χρήσης... Εν χορδαίς και οργάνοις λιβάνισε την κυβέρνηση και τον Δένδια για το α...